Cartofi frantuzo-secuiesti

de Mitinita in Aperitive / Garnituri, 24 Ian 2011 | 5305 vizualizari

 

Ca sa nu ziceti ca gatesc si eu mai autohton!
Am adaptat putin reteta de cartofi frantuzesti pe care o face mama.Carnatii secuiesti au paprika in ei si sunt putin iuti sau piscaciosi cum zic fetele pe bucataras!

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi mari fierti
  • 4-6 oua fierte tari
  • o cutie mica de smantana
  • 1 carnat secuiesc
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi frantuzo-secuiesti:

Se taie cartofii,carnatul  si ouala in felii rotunde.
Eu fac de obicei intr-o forma de chec de silicon.
Se unge putin forma si se adauga un strat de cartofi,unul de oua,unul de carnati si se pune smantana peste.
Se continua cu straturile pana se termina ingredientele.
Se termina cu smantana si se da la cuptor.

Se tine cam 40 de minute pana incepe sa se rumeneasca deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzo-secuiesti" nu uita sa-i faci un review.
 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pasta de branza cu telina